Як захистити автомобіль від викрадення?

Як захистити автомобіль від викрадення?

Кожен автовласник, знає, що будь-яка з систем проти викрадення може виявитись недостатньо ефективною. Сигналізації считуються, механічні засоби відкриваються, іммобілайзери обходяться. Страшний сон водія прийти на місце паркування та не знайти там свого авто.

Найкращим доповненням до всіх заходів безпеки для вашого авто стане страхування КАСКО.

Спеціально розроблена програма КАСКО дозволяє заощадити на страхуванні та отримати надійний захист на випадок викрадення і не тільки.

Умови страхування:
1. Страхові випадки:
викрадення
конструктивна загибель внаслідок ДТП, стихійного лиха, ПДТО
2. Безумовна франшиза 10%
3. СТРАХОВИЙ ТАРИФ : 1,5% від вартості автомобіля

Без обмежень по:
1. Місцю зберігання авто
2. Стажу водіння
3. Віку автомобіля

Найкращим доповненням до всіх заходів безпеки для вашого авто стане страхування КАСКО.

Особливості договору.

Договір страхування укладається терміном на 1 рік та вступає в дію з дня, наступного за днем оплати страхового платежу. Умовами договору передбачена наявність безумовної франшизи на всі ризики у розмірі 10% від вартості авто.

Конструктивною загибеллю вважаються пошкодженя авто, відновлення яких оцінюється в понад 60% (ця ж сума є умовною франшизою) від вартості. Конструктивна загибель може бути спричинена будь-якими подіями з переліку страхових випадків (ДТП, стихійні лиха, пожежа, протиправні дії третіх осіб).

Безумовна франшиза – сума збитків, яка не відшкодовується страховою компанією, умовна франшиза – рівень збитків, при перевищенні якого виплачується вся сума пошкоджень.

Вартість авто, встановлюється відповідно до віку, пробігу та комплектації автомобіля. На страхування приймаються автомобілі вартістю від 150 до 800 тис. грн.

Ідеальна програма, для тих, хто бажає за невелику ціну захиститися від великих ризиків.
Укласти договір дуже просто. Ви можете заповнити заявку на нашому сайті або зв'язатися з нами в телефонному режимі за безкоштовним номером 0 800 502 622. На підставі вашої інформації менеджер визначить вартість вашого автомобіля, сформує договір страхування і організовує огляд вашого авто. Після оплати договору, можете спати спокійно: ваше авто надійно захищене.