Акція «Відпустка за кордоном!»

Акція «Відпустка за кордоном!»

Відправляєтеся за кордон на авто? З Polis24.ua це стало ще доступнішим! Для Вас діють особливі знижки при покупці поліса «Зеленої карти» *. Оформити поліс і отримати знижку можна тут:  https://polis24.ua/uk/greencard/

Умови акції «Відпустка за кордоном!» . Отримайте знижку 15% - купуйте поліс Зеленої карти від страхової компанії «Княжа» через сервіс Поліс24.

Офіційні умови проведення акції «Відпустка за кордоном!»

1. Загальні положення
1.1. Акція «Відпустка за кордоном!» (Далі - «Акція») є рекламною кампанією, спрямованою на заохочення страхування в інтернеті через ресурс polis24.ua і сайти-партнери.
1.2. Ініціатором і організатором Акції є polis2.ua (далі - Поліс24).
1.3. Акція проводиться по всій території України в мережі інтернет, на сайті порталу polis24.ua і сайтах-партнерах.
1.4. Початок Акції - 1 червня 2017, закінчення - 31 серпеня 2017 року.

2. Учасники Акції
2.1. Учасниками Акції (далі - «Учасники») можуть бути страхувальники-фізичні та юридичні особи, які є резидентами України, за договорами Зелена карта, укладеним шляхом використання відповідного Веб-інтерфейсу на сайті polis24.ua в період проведення Акції та сплаченими в повному обсязі.
2.2 Розмір страхового платежу за договором Зеленої карти визначається при розрахунку онлайн.
2.3. Для того, щоб взяти участь в Акції, Учасник, шляхом використання відповідного Веб-інтерфейсу на сайті polis24.ua і сайтах-партнерах, повинен в період проведення Акції, зазначений в пункті 1.4. Офіційних умов проведення Акції (далі Умови), укласти з «СК« Княжа »за допомогою Полісу24 договір Зеленої карти онлайн і оплатити його. При таких умовах страхувальник автоматично стає учасником.

3. Подарунки Акції
3.1. В Акції знижка 15% від базового страхового платежу, розрахованого для відповідного типу транспортного засобу, з урахуванням території дії, знижка надається за рахунок коштів Поліса24.

4. Умови отримання подарунків
4.1. Отримати знижку зможе тільки Учасник, який відповідає вимогам, зазначеним у пункті 2 Умов.

5. Прикінцеві положення
5.1. Дані Умови є обов'язковими для виконання.
5.2. Інформування про проведення Акції здійснюється шляхом розміщення умов акції на сайті polis24.ua і сайтах-партнерах. Інформацію про всі зміни і доповнення до даних Умов повинна бути розміщена на інтернет-сайті протягом 3 (трьох) робочих днів.
5.3. Своєю участю в Акції Учасники надають «СК« Княжа »і polis24.ua право, безстроково, згідно із Законом України« Про захист персональних даних »: отримувати, збирати, обробляти, реєструвати, накопичувати, зберігати, змінювати, оновлювати, використовувати і поширювати (розповсюджувати , передавати) інформацію, відповідно до вимог законодавства, складає персональні дані.
5.6. У разі виникнення ситуації, яка допускає неоднозначне тлумачення цих Умов, будь-яких спірних питань та (або) питань, не врегульованих цими Умовами, остаточне рішення приймає Поліс24. Рішення Полісу24 є остаточним і оскарженню не підлягає.

* Зелена карта - це поліс обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів за кордоном. Вартість поліса залежить від типу авто, строку перебування та території покриття. Ціна полісів встановлюється централізовано і є однаковою для всіх страхових компаній. Поліс24 надає знижку при онлайн замовленні поліса.