Добровільне медичне страхування: подбайте про власне здоров’я!

Добровільне медичне страхування: подбайте про власне здоров’я!

big-imgЗдоров’я – найбільш цінний скарб в житті кожної людини, тому варто піклуватися та дбати про нього щодня.

Що ж робити коли не вистачає часу, коштів або не знаєте до кого звернутися щоби отримати якісну медичну допомогу? Відповідь є – добровільне медичне страхування!

Програми медичного страхування щороку набувають все більшої популярності І це не дивно: на фоні постійно зростаючих цін на медичні препарати, відсутність якісної медичної бази, доводиться витрачати суттєві кошти на лікування, звертатись в платні приватні клініки.
Придбавши поліс медичного страхування Ви отримуєте можливість не тільки скористатись необхідними медичними послугами та медикаментами, але й отримаєте сервісну підтримку лікарів координаторів страхової компанії. Саме вони будуть здійснювати додатковий контроль за якістю та обсягом лікування, організують всі необхідні медичні послуги та замовлять потрібні медикаменти.
Програми страхування розробляються індивідуально, виходячи з потреб особи чи групи осіб. Ви можете обрати та сформувати свою власну програму з наступних послуг:
- швидка медична допомога – перша допомога, оплата медикаментів , діагностики, тощо
- невідкладна та планова стаціонарна допомогу – оплата перебування застрахованої особи в стаціонарі з усім необхідним переліком послуг
- амбулаторно-поліклінічне обслуговування – консультації, діагностика, лікування в умовах поліклініки та амбулаторії.
- оплата медикаментів при всіх видах медичної допомоги.

Додатково Ви можете розширити свою програму такими послугами:
- стоматологічні послуги
- профілактичний огляд
- програми оздоровлення: масажі, вітамінізація, відвідування спорт залу басейну
- ведення вагітності та пологи
- бонусні програми: вакцинація від грипу, офісна аптечка та інші.

На сьогоднішній день найбільшою популярністю користуються корпоративні програми страхування – програми, які укладаються з підприємством чи організацією, або з групою осіб – колективом. Переваги таких договорів є для обох сторін – роботодавців та працівників (застрахованих осіб).

Для роботодавців:
- Мотивувати та посилити соціальний захист працівників – забезпечити їх матеріальною підтримкою на випадок розладу здоров’я,
- Підвищити лояльність працівників до організації,
- Отримати конкурентні переваги серед роботодавців,
Для застрахованих осіб поліс медичного страхування дає можливість:
- Отримати своєчасну, кваліфіковану медичну допомогу,
- Скористатись сучасними методами діагностики
- Отримати якісні та ефективні медикаменти,
- Проконсультуватись в цілодобовому концентрі медичного аси стансу.

Як укласти договір страхування?
Якщо Ви юридична особа – підприємство чи організація:
1. Зазначте свої контактні дані, кількість осіб, що страхуються та сферу діяльності.
2. Разом з фахівцем від Polis24 оберіть оптимальну для Вас програму страхування.
3. Отримайте договір та картки застрахованих осіб.
Якщо Ви фізична особа:
1. Зазначте свої контактні дані та отримайте заяву, яку необхідно заповнити,
2. Разом з фахівцем від Polis24 оберіть оптимальну для Вас програму страхування за співвідношенням ціна / якість.
3. Отримайте договір страхування та особисту картку.

Рекомендації при виборі програми:
При виборі програми страхування ми рекомендуємо звертати увагу на такі фактори:
- список медичних закладів. Кожна страхова компанія має окремий перелік закладів, на базі яких відбувається лікування. Клас та перелік клінік має відповідати Вашим вимогам.
- перелік медичних заходів, які передбачаються програмою. Рекомендуємо, окрім послуг з невідкладної госпіталізації, завжди включати послугу профілактичного огляду. Профілактичний огляд за бажанням застрахованої особи – корисна і незамінна послуга, яка дозволяє при відсутності будь-яких скарг пройти обстеження щодо стану організму в цілому.
- ліміти на послуги. Договір може містити обмеження щодо використання певних послуг (наприклад, корпоративні ліміти на пологи чи обмеження по кількості відвідувань спортзалу), такі ліміти слід враховувати, при зверненнях для отримання таких послуг.
Страховий випадок
Страховим випадком вважається різьке погіршення здоров’я внаслідок гострого або загострення хронічного захворювання, розлад здоров’я внаслідок нещасного випадку або інша подія, передбачена умовами договору.
При виникненні страхового випадку необхідно звернутися в цілодобовий кол центр компанії, який оперативно організує всі необхідні послуги: здійснить виклик лікаря чи швидкої допомоги, звяжеться з профільним стаціонаром, організує палату, медикаменти та всі інші, необхідні заходи.
Вартість договору страхування:
Вартість договору страхування розраховується індивідуально та залежить від багатьох факторів: кількість, вік застрахованих осіб (при колективному договорі), сфера діяльності, місце знаходження застрахованої особи (осыб), програма страхування, розмір страхової суми та ін.
Страхові суми коливаються від 10 до 200 тис. грн. на одну застраховану особу. Вартість стртахового полісу при цьому може становити від 500 – 800* грн. до 10-15* тис.грн. на рік.

*- розраховується індивідуально.
Ви можете дізнатись вартість страхування для Вас, заповнивши заявку на сайті або за контактними телефонами.