Купуй ОСАГО і вигравай 1000 літрів пального!

Купуй ОСАГО і вигравай 1000 літрів пального!

Купуй поліс ОСАГО на Polis24.ua і отримуй можливість виграти 1000 літрів пального для свого авто!
Автоматичне участь в акції при покупці поліса ОСАЦВ від СК «ВУСО»!

Акція діє до 1 серпня 2017 года! Приєднуйся!

Офіційні умови проведення акції

[expand title="Детальніше..." swaptitle="Згорнути..." trigpos="below" trigclass="more"]

«Купуй поліс ОСЦПВ від СК «ВУСО» та приймай участь у розіграші 1 000 літрів пального».
Polis24.ua та VUSO проводить акцію для водіїв по всій території України з 1 березня по 1 серпня 2017 року включно. Ви станете учасником розіграшу, придбавши поліс ОСЦПВ в на сайті Polis24.ua Кожний місяць 10 числа за допомогою сервісу Random.org буде визначено одного переможця. Після проведення розіграшів імена призерів будуть опубліковані на сайті.

1. Загальні положення
1.1. Акція «Купуй поліс ОСЦПВ та приймай участь у розіграші 1 000 літрів пального» (надалі – «Акція») є рекламною кампанією, спрямованою на заохочення клієнтів ПрАТ «СК«ВУСО».
1.2. Iніціатором та організатором Акції є ПрАТ «СК «ВУСО» (надалі – «СК «ВУСО»).
1.3. Акція проводиться по всій території України.
1.4. Початок Акції – 1 березня 2017 року, закінчення – 01 серпня 2017 року включно (надалі – «Період проведення Акції»).

2. Учасники Акції
2.1. Учасниками Акції (надалі – «Учасники») можуть бути фізичні особи, які в період проведення Акції оформили на сайті Polis24.ua та / або сайтах-партнерах поліс ОСЦВ від «СК «ВУСО» та оплатили страховий платіж. За таких умов страхувальник автоматично стає Учасником.
2.3. Не визнаються Учасниками Акції і не мають права брати в ній участь співробітники «СК «ВУСО» та афілійовані з нею особи.

3. Подарунки Акції
3.1. В Акції діє три гарантованих подарунки – 1 000 літрів пального, під якими розуміється надання кожному Переможцю акції по 1000 л. пального А-95 або 1000 л. дизельного пального за рахунок «СК «ВУСО».
3.2. Протягом Періоду проведення Акції відбудеться розіграші:
- 10 липня 2017 року – для Учасників, які уклали договір ОСЦПВ в період з 01 червня 2017 року по 30 червня 2017 року включно.
- 10 серпня 2017 року – для Учасників, які уклали договір ОСЦПВ в період з 01 липня 2017 року по 01 серпня 2017 року включно.

3.3. Визначення Переможців Акції (далі – Переможці) здійснюється кожного розіграшу за допомогою сервісу https://www.random.org/ шляхом випадкового комп'ютерного підбору серед Учасників Акції, які відповідають вимогам, зазначеним у пункті 2 даних Умов.
3.4. Кожного розіграшу визначається один Переможець.
3.5 Polis24.ua та «СК «ВУСО» повідомляє Переможців Акції про результати розіграшу та адресу, за якою можна отримати подарунки, протягом 3-х робочих днів із дати проведення розіграшу у телефонному режимі за контактами, зазначеними при укладенні договору.
3.6.Наступного робочого дня після проведення розіграшу на інтернет-сайті «СК «ВУСО» (www.vuso.ua) публікується інформація про те, що розіграш було проведено.
3.7.Розіграш проводиться у м. Київі у присутності керівництва «СК «ВУСО».
3.8.Результати розіграшу є остаточними і оскарженню не підлягають.
3.9.Параметри і характеристики подарунку Акції визначаються на розсуд «СК «ВУСО» і можуть не збігатися iз очікуваннями Учасників.

4.Умови отримання подарунків
4.1. Отримати подарунок зможе лише Учасник, який відповідає вимогам, зазначеним у пункті 2 даних Умов.
4.2.Право на отримання подарунку зберігається за Переможцями протягом 6 (шести) місяців від дня проведення відповідного розіграшу.
4.3.Для отримання подарунків Переможець повинен мати при собі такі документи: паспорт, реєстраційний номер ОКПП.
4.4. Переможці мають право відмовитися від отримання подарунку. Заміна подарунку на грошовий еквівалент не допускається.
4.5. Якщо Переможець з будь-яких причин відмовляється отримати подарунок, він не має права передати його третій особі і в такому разі втрачає право на отримання подарунка.

5. Заключні положення
5.1. Дані Умови обов’язкові для виконання.
5.2. Інформування щодо проведення Акції здійснюється шляхом розміщення умов акції на корпоративному інтернет-сайті «СК «ВУСО» (www.vuso.ua). Iнформація про всі зміни та доповнення до даних Умов має бути розміщена на цьому ж інтернет-сайті протягом 3 (трьох) робочих днів.
5.3. «СК «ВУСО» не несе відповідальності за якість подарунка за умовами акції. Відповідальність за якість подарунку за умовами Акції несе її безпосередній постачальник.
5.4. «СК «ВУСО» звільняється від будь-якої відповідальності щодо подарунку Акції після отримання його Учасниками. Якщо подарунки залишилися не врученими через те, що Учасники не дотрималися вимог, зазначених у цих Умовах, «СК «ВУСО» використовує
їх на власний розсуд.
5.5. Своєю участю в Акції Учасники надають ТОВ «КБ «Експерт» (ресурс Polis24.ua) та «СК «ВУСО» право, безстроково, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»: отримувати, збирати, обробляти, реєструвати, накопичувати, зберігати, змінювати, поновлювати, використовувати і поширювати (розповсюджувати, передавати) інформацію, яка, відповідно до вимог законодавства, становить персональні дані. Учасники погоджуються на проведення фотозйомки за їх участі та надання рекламних інтерв’ю про участь у Акції, а також погоджуються, що їх ПІБ та фотоматеріали за їх участі можуть бути оприлюднені або використані ТОВ «КБ «Експерт» (ресурс Polis24.ua) та «СК «ВУСО» з рекламною метою у будь-яких друкованих, аудіо- і відеоматеріалах, на будь-якій території, на необмежений строк, без попереднього узгодження та безкоштовно. Всі авторські права на такі матеріали будуть належати ПрАТ «СК «ВУСО». Учасники також погоджуються з тим, що їхні дані можуть бути внесені до бази даних та використані ТОВ «КБ «Експерт» (ресурс Polis24.ua) та «СК «ВУСО» без будь-яких часових обмежень для надсилання інформації, повідомлень, проведення телефонних опитувань тощо із інформаційною, маркетинговою чи рекламною метою.
5.6. У разі виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення цих Умов, будь-яких спірних питань та (або) питань, не врегульованих цими Умовами, остаточне рішення приймає «СК «ВУСО».

[/expand]

 

[do_widget id=text-23 title=false class=calc-block]