Виплати по полісах СК «Галицька»

Виплати по полісах СК «Галицька»

З 01.06.2020 МТСБУ розпочинає проводити виплати потерпілим по полісах страхової компанії «Галицька», яка минулого року була виключена з членів МТСБУ та перестала проводити страхові виплати.

Оплата буде проводитися з фонду захисту прав потерпілих на підставі наступних документів:

  1. Копій: паспорта, ІПН, документу на право володіння пошкодженим майном,
  2. Заяви на виплату за формою МТСБУ
  3. Якщо справа про стягнення страхового відшкодування не розглядалася в суді: копії документів, що підтверджують розмір збитку, (копія товарознавчої експертизи, фото пошкоджень тощо).
  4. У випадку судового розгляду справи про відшкодування - копію судового рішення, листа виконавчої служби.

Компенсація МТСБУ можлива виключно у розмірі, який не перевищує граничну суму виплати на одного потерпілого та в межах залишку коштів СК «Галицька» в фонді захисту потерпілих.

На жаль, випадки, коли страхова компанія не має фінансової можливості виконувати свої зобов’язання трапляються та потерпілі вимушені чекати на страхове відшкодування тривалий період часу. Існує і ризик не одержати виплату взагалі. Тому, укладаючи договір страхування зі страхової компанією, звертайте увагу на її надійність. Пам’ятайте, що ціни полісів, нижче ринкових, невідомий бренд,  низькі рейтинги та негативні відгуки клієнтів, є причиною для того, щоб добре подумати чи купувати поліс в такій компанії.

Ми дуже уважно підходимо до вибору страхових партнерів на нашому сайті та відбираємо надійних та перевірених страховиків. Оформлюйте поліси безпечно!