Поїздка в Туреччину небезпечна для здоров'я

Поїздка в Туреччину небезпечна для здоров'я

Поїздка в Туреччину небезпечна для здоров'яАсистуюча компанія Balt Assistance інформує про зростання звернень застрахованих осіб. Окрім сезонного зростання страхових випадків по туристичним страховкам, відбулося ще суттєве збільшення по портфелю в цілому.

Так, в червні цього року приріст склав 41%. При цьому спостерігалась зональне зростання: Туреччина встановила рекорд по темпам приросту страхових випадків. Кількість звернень по цій країні зросло на 172%. Такий показник дозволив цій країні випередити традиційного лідера по захворюванності - Болгарію. Тут приріст звернень відбувся лише на 30% в порівнянні з 2016 роком. Проте пік літніх звернень припадає на початок серпня, тому заключні результати можна буде підбивати в кінці місяця.

Нагадаємо, що Balt Assistance - компанія, що здійснює цілодобову підтримку туристів, застрахованих за полісами медичного страхування за кордоном. Тобто купуючи поліс багатьох з українських страхових компаній, ви автоматично стаєте користувачем послуг асистуючої компанії. При настанні страхового випадку, саме від асистанса залежить наскільки швидко та якісно вам організують медичну допомогу.

За полісами медичного страхування покривають екстрені випадки: гострі захворювання, травми, отруєння, стани, що загрожують життю застрахованої особи. Страховий захист полягає в тому, що компанія організовує надання та оплату необхідних медичних послуг за кордоном. Зазвичай, в пакет входить набір базових послуг, як то: невідкладна медична допомога, екстренна стоматологія та репатріація (за медичними показниками та у випадку смерті). При купівлі полісу важливо звертати увагу, щоб страховим пакетом покриваися також послуги амбулаторії та транспортування до лікарні. Це зазвичай досить вартісні послуги. При виборі полісу рекомендуємо звертати увагу саме на умови та перелік опцій, а потім вже порівнювати ціни. Вартість полісу залежить від країни (країн), розміру страхової суми (для Європи рекомендується 30 тис. євро), франшизи, кількості днів перебування та віку застрахованої особи.

Детальніше порівняти умови та обрати варіант страхування ви можете в нашому калькуляторі.