Електронний поліс набирає обертів!

Електронний поліс набирає обертів!

Станом на середину червня страхові компанії реалізували вже понад 500 тис. договорів авто цивільної відповідальності у електронній формі! Це перший рекордний показник, який досягнуто з початку впровадження електронного формату полісу. Лідерами продажів серед 42 страхових компаній, які реалізували в себе можливість для клієнта обирати зручний формат страхування є: СК ПЗУ Україна», СК «ВУСО», СК «Княжа».

Зараз у обігу використовується 2 форми полісів ОСЦВ: паперова та електронна. Поліси абсолютно рівнозначні та приймаються до уваги працівниками поліції.

Перевага та зручність цифрового формату страхування очевидна: ви витрачаєте на його оформлення не більше 10-ти хвилин, при цьому їхати до офісу страховика не потрібно. Поліс забезпечує повноцінний захист, поліція може перевірити дійсність в своїй інформаційній базі, ввівши лише номер авто. Також поліс не можливо втратити, загубити та не потрібно передавати разом із іншими документами, коли ви доручаєте керування іншій особі.

Сфера страхування на рівні з іншими галузями крокує в напрямку інформатизації та діджіталізації процесів. Окрім можливості оформити електронний поліс автоцивілки існує і зручний спосіб оформити євро протокол у електронній формі. Це зручна опція, яка дозволяє:

  1. Визначити чи дане ДТП підпадає під критерії такого, що може бути оформлене за допомогою Європротоколу,
  2. Швидко та зручно скласти євро протокол за допомогою електронних засобів (мобільного телефону чи планшету),
  3. Викликати поліцію, обравши відповідну опцію на сайті.

За даними МТСБУ, вже оформлено понад 2500 євро протоколів за такою зручною формою. При цьому паперові протоколи та поліси далі лишаються у використанні та ви можете обирати в якому форматі бажаєте страхуватися.

На нашому сайті ви можете оформити зручну для авто страховку.