Добровільне медичне страхування: чим допоможе брокер?

Добровільне медичне страхування: чим допоможе брокер?

Брокер заощадить Ваші кошти на корпоративному медичному страхуванні

Організує тендер серед операторів ринку: розробка критерії та забезпечення максимально прозорих та конкурентних умов страхування.

Проаналізує договір страхування та адаптує його до вимог Замовника: робота з переліком виключень, причинами відмови, валютними застереженнями та інш.

Проведе навчання для застрахованих осіб: на початку страхування та поточно для нових працівників, для максимальної користі від страхового захисту.

• Під час дії договору - експертиза причин відмов у страховій виплаті та врегулювання спорів зі страховою компанією: наші фахівці об'єктивно оцінять причини можливої відмови та забезпечать страхову виплату при некоректних діях з боку СК.

Оцінка рівня задоволеності працівників програмою страхування: опитування застрахованих осіб.

Аналіз рівня використання послуг: щоквартально ми переглядаємо кількість звернень та нагадуємо про можливість використання опцій.

Персональний менеджер для вашого колективу від брокера: ведення всієї технічної та документальної роботи, допомога та консультації при зверненні застрахованих осіб.

• Корпоративні знижки на всі види страхування: ваші працівники зможуть скористатися знижками брокера при замовленні інших видів страхування