Москва підраховує збитки від урагану

Москва підраховує збитки від урагану

Москва підраховує збитки від урагану29 травня 2017 року Москва постраждала від аномального урагану, що спричинив багато мільйонні збитки та лишив життя як мінімум 11 людей. За даними ЗМІ, в лікарні звернулося понад 150 осіб, 108 з яких ще знаходяться в медичних закладах.

Швидкість вітру складала понад 16 метрів за секунду та супроводжувалась зливою. Внаслідок потужного вітру, було пошкоджено лінії електропередач, будинки, металеві конструкції, транспортні засоби. Було скасовано або затримано авіарейси.

За попередніми даними в місті було повалено понад 3,5 тисяч дерев. Саме падіння дерев нанесло суттєву шкоду.

Страховки вже підраховують збитки. Вже зафіксовано понад 150 звернень в страхові компанії щодо компенсації шкоди, нанесеної стихійним лихом. Це переважно звернення власників застрахованих автомобілів. В більшості пошкодження пов'язанні з падінням дерев, конструктивних елементів, розбиттям скла да пошкодження водою. Даних по заявам, що стосується майна, життя та здоров'я ще не надходило.

Для отримання страхового відшкодування, слід негайно, як тільки стане можливим сповістити страхову компанію та надати пакет документів, що підтверджує факт та суму збитків.

Нагадуємо, що страхування автомобілей за програмою Повне КАСКО забезпечує страхову виплату в тому числі при настанні збитку за ризиком "Стихійне лихо". Також, слід не забувати про життя та здоров"я: поліси страхування передбачають компенсацію у випадку отримання травми під час стихійного лиха (страхування від нещасних випадків) або компенсацію витрат на лікування (добровільне медичне страхування). Страхування майна (квартири, будинку, офісу тощо) також захистить від непередбачуваних подій та забезпечить фінансову підтримку. Не забувайте включати в пакет ризик "стихія".

За матеріалами порталу ріа.ру