Бажаєте швидко застрахуватися та отримати знижку? Тоді Вам до нас!

Бажаєте швидко застрахуватися та отримати знижку? Тоді Вам до нас!

    Компанія «Експерт» спільно із інтернет-ресурсом «АВТОБАЗАР» здійснила запуск новітнього проекту Polis24.ua. Основна ціль якого – продаж полісів страхування в режимі он-лайн.

    Формат такого сервісу дає можливість, не виходячи з дому, в короткі строки підібрати вигідну страхову пропозицію від надійної перевіреної компанії.

    Сам калькулятор Polis24 в користуванні надзвичайно простий:

Крок №1

    Вкажіть у інформаційних блоках всю необхідну інформацію про транспортний засіб та власника, оберіть розмір ліміту по добровільній цивільній відповідальності та термін, протягом якого діятиме Ваш поліс. Натисніть «Розрахувати».

1.4.

Крок №2

    Обираємо цікаву для себе пропозицію зі знижкою від Поліс24. У випадку, якщо таких декілька, визначитись допоможе функція «Додати до порівняння».

2.2

Після вибору, натисніть кнопку «до порівняння». Отримаємо вікно, облаштоване для такої дії, з можливістю при потребі повернутись до попереднього:

3.3.

Крок №3

    Визначившись та здійснивши вибір, Ви матимете можливість залишити свою контактну інформацію. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть оформити поліс. Або, Ви можете, самостійно заповнити всі поля на сайті, та отримати за це додаткову знижку.

 4.3.

Після обрання найбільш оптимального варіанту, Вам буде запропоновано провести оплату. Безпосередньо через сайт, банківський переказ чи накладений платіж – у будь-який зручний для Вас спосіб. При цьому, оригінал полісу буде доставлено безкоштовно і в найкоротші терміни. Наш фахівець зв’яжеться з Вами для погодження способу доставки, за умов, що це не буде зазначено у залишеній Вами заявці.

Придбавши поліс через сервіс Polis24, Ви обираєте не тільки надійну страхову компанію, а й отримуєте додатково страховий супровід. Професійна консультація кваліфікованих спеціалістів, представлення Ваших інтересів у страховій компанії, знижки на інші види страхування – лиш скорочений перелік переваг, що надає наш сервіс.

    Не зволікайте, оформіть поліс вчасно!

    Страхуйтесь вигідно з Поліс24!