5 причин купити поліс страхування он-лайн

5 причин купити поліс страхування он-лайн

Ми звикли, що сьогодні більшість товарів можна купити через інтернет: техніка, одяг і багато іншого. Послуги придбати таким чином важче - Ви не купите стрижку або послуги дантиста, але є послуга, яку можна купити он-лайн - це страхування!

Якщо ви розглядаєте можливість покупки страхування через інтернет - ось кілька причин, за якими ви повинні це зробити.

 

  1. Зручність

Кожен з нас, здійснюючи покупки в інтернеті, не раз переконувався в їх зручності. Що може бути краще лежачи на дивані або сидячи за обіднім столом вибирати необхідні товари? І не важливо який годину: раніше ранок або 3 години ночі, Ви завжди можете зайти і придбати все, що Вам потрібно.

  1. Надійність

Поширений міф про те, що онлайн страхуванням займаються менш надійні компанії, які потім не можуть провести належне відшкодування збитку. На сьогоднішній день реальність така, що вибирати страхову компанію треба усвідомлено, зібравши і порівнявши всю інформацію про неї. Тому рекомендується використовувати сайти, які містять інформацію про показники компаній і їх рейтинг.

  1. Свобода в прийнятті рішення

Один з найбільш недооцінених аргументів на користь інтернет покупки поліса - це можливість самостійно зважувати всі «за» і «проти». Вам більше не треба вислуховувати рекламні гасла страхового агента про його компанії. Ви просто порівнюєте різні пропозиції і приймаєте вірне рішення без будь-якого стороннього тиску.

  1. Покриття

Застрахувавшись через інтернет, Ви отримуєте те ж покриття, що і купуючи поліс безпосередньо в офісі компанії. А додаткові програми, які пропонуються Вам на сайті, щоб підвищити страховий захист, підібрані таким чином, щоб за мінімальну вартість забезпечити максимальні ефект.

  1. Економія

І останній, але один з найважливіших аргументів - це ціна. Замовлення полісу через інтернет істотно впливає на вартість. Такі оптові сервіси як Polis24, дозволяють скоротити витрати на страхування, оскільки Ви можете порівняти і вибрати більш низьку, а також отримати додаткову знижку від сайту. І, звичайно, економія часу. А як відомо: час - гроші!

Вдалих Вам інтернет покупок!

Висновок: чи є інтернет страхування зручним і вигідним інструментом вирішувати, безумовно, Вам. Але щоб переконається, варто спробувати!