Зелена Карта стала ще доступнішою

Зелена Карта стала ще доступнішою

Для усіх хто часто подорожує на своїх авто до Європи чи країн СНД чудова новина з 7 серпня 2019 року знизилась вартість Зеленої карти на 4%. Зменшення страховий платежів відбувається через коливання обмінного курсу євро у більше ніж 5%.

Нагадаємо, що ЗК дає змогу пересуватися дорогами країн Європи без необхідності страхувати цивільну відповідальність на кожному кордоні. Її наявність для перетину кордону обов`язковою, адже при її наявності гарантія компенсації постраждалим у ДТП за межами України. Також важлива наявність дійсного полісу ОСЦПВТЗ, адже за його відсутності Зелена карта не діє. Нові ціни на поліси виглядають таким чином: для Європи 15-ти денний поліс коштує 687 грн.з замість 719, на рік 6017 грн., що на 292 грн. дешевше попередньої ціни. Поліс, що діє для країн колишнього СНД обійдеться його власнику в п’ятсот одну гривню на мінімальні 15 днів та 2405 грн. на 1 рік.

Замовити поліс страхування Зеленої карти за новою зниженою ціною ви можете за посиланням: https://polis24.ua/uk/greencard/