Електронний поліс ОСЦВ набуває популярності!

Електронний поліс ОСЦВ набуває популярності!

      Усе більше автолюбителів оформляє електронні угоди страхування. Моторно транспортне бюро України опублікувало дані щодо оформлення електронних договорів.
      Українські водії мають можливість укладення електронних договорів з 7 лютого 2018 року і за цей період вже є лідери серед страхових компаній, які мають послугу укладати поліси в електронному форматі.

Рейтинг п'яти страхових компаній з продажу електронних договорів ОСЦВ:

  • Вусо - 7 636
  • ТАС - 2 521
  • PZU Україна - 1 717
  • АХА Страхування - 776
  • Юнівес - 663

     Дані МТСБУ за період з 07.02.2018 по 11.06.2018

     Усе більше клієнтів вважають кращим мати новий поліс у себе на смартфоні, ніж його паперовий відповідник десь в автомобілі. Швидкість, простота і зручність - головні переваги електронного оформлення страхування.
      Процес страхування максимально простий: внесіть параметри вашого авто, оберіть оформлення електронного полісу. Потім вкажіть інформацію з техпаспорта та особисті дані водія - через кілька хвилин отримайте поліс на пошту. Усі внесені вами дані потрапляють до централізованої бази Моторного страхового бюро та доступні там для перевірки у будь-який час. Отже, ваш поліс ОСЦВ завжди з вами! Переконайтесь у зручності електронного страхування разом із polis24.ua