Страховка для лижників

Страховка для лижників

Краще гір можуть бути тільки … що? Правильно, гори! Гірськолижний сезон зараз у самому розпалі! Тому хутчіш вирушай підкорювати вершини, але не забудь перед цим подбати про свою безпеку. Гірськолижний спорт, це круто але водночас варто пам’ятати про підвищений ризик і високий травматизм. Тому, перед поїздкою рекомендуємо Вам придбати страховий поліс, який убезпечить Вас від не передбачуваних витрат. Адже зробити це доступно кожному.

Якщо Ви подорожуєте по Українським Карпатам, то поліс від нещасних випадків забезпечить Вам виплати на ту страхову суму, яку Ви обрали самі та коштує при цьому недорого.

Страховий захист для тих, хто катається на українських курортах, обійдеться гірськолижникам в пару десятків гривень на день. Приблизна вартість від 1 до 5 днів складає до 150 грн.  Закордонний відпочинок лижникові обійдеться дещо дорожче, оскільки вартість медичного сервісу за кордоном вище. Приблизна вартість такої страховки для країн Європи на 5-6 днів обійдеться від 400 до 600 грн. Але однозначно страхуватися вигідніше, ніж лікуватися за власний кошт. Оскільки середня вартість лікування для амбулаторного випадку в Італії становить приблизно 200-250 євро; стаціонарного випадку - від 500 до 4000 євро і вище. В той час, коли вартість страховки на 5-7 днів приблизно становить 400-600 грн. Для організації та надання медичної допомоги в європейських країнах буде досить стандартної страхової суми в розмірі 30 000 євро.

Звернутися за детальнішою інформацією або оформити страховий поліс Ви можете за телефоном  0800 502 622 або на сайті https://polis24.ua/uk/turizm/

Бажаємо всім  приємних вражень і безпечного відпочинку.