Отримай поліс ДЦВ в подарунок! Акцію розпочато!

Отримай поліс ДЦВ в подарунок! Акцію розпочато!

Купуй поліс ОСЦПВ від СК «ВУСО» з франшизою 0 та отримай поліс ДЦВ в подарунок!

Polis24.ua та VUSO проводить акцію для власників авто по всій території України з 1 березня по 1 квітня 2018 року включно. Приєднуйся! Акцію вже розпочато! 

Офіційні умови акції

[expand title="Детальніше..." swaptitle="Закрити..." trigpos="below" trigclass="more"]

Офіційні умови проведення акції "Купуй поліс ОСЦПВ від СК «ВУСО» з франшизою 0 та отримай поліс ДЦВ у подарунок!"

1. Загальні положення

1.1. Акція «Купуй поліс ОСЦПВ від СК «ВУСО» з франшизою 0 та отримай поліс ДЦВ в подарунок!» (надалі – «Акція») є рекламною кампанією, спрямованою на заохочення клієнтів Polis24.ua

1.2. Iніціатором та організатором Акції є ПрАТ «СК «ВУСО»  (надалі – «СК «ВУСО»). 1.3. Акція проводиться по всій території України.

1.4. Початок Акції – 1 березня 2018 року, закінчення – 01 квітня 2018 року включно (надалі – «Період проведення Акції»).

2. Учасники Акції

2.1. Учасниками Акції (надалі – «Учасники») можуть бути фізичні особи, які в період проведення Акції оформили на сайті Polis24.ua та / або сайтах-партнерах поліс ОСЦВ з франшизою 0 (нуль) грн. від «СК «ВУСО» на термін 1 рік та оплатили страховий платіж. За таких умов страхувальник автоматично стає Учасником.

3. Отримання подарунку

3.1. В Акції діє гарантований подарунок – поліс добровільного страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів (ДЦВ).

3.2. При оформленні на сайті Polis24.ua полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів (ОСЦВВТЗ) страхової компанії «ВУСО» з франшизою 0 на термін1 рік, учасник акції отримує поліс ДЦВ у подарунок.

3.3. Поліс ДЦВ укладається з лімітом 50 тис. грн. за шкоду заподіяну майну на термін, аналогічний полісу ОСЦВВТЗ.

4. Умови отримання подарунків

4.1. Отримати подарунок зможе лише Учасник, який відповідає вимогам, зазначеним у пункті 2 даних Умов.

4.2. Подарунок надається разом з ОСЦВВТЗ 4.3. Якщо Учасник з будь-яких причин відмовляється отримати подарунок, він не має права передати його третій особі і в такому разі втрачає право на отримання подарунка.

5. Заключні положення

5.1. Дані Умови обов’язкові для виконання.

5.2. Своєю участю в Акції Учасники надають ТОВ «КБ «Експерт» (ресурс Polis24.ua) та «СК «ВУСО» право, безстроково, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»: отримувати, збирати, обробляти, реєструвати, накопичувати, зберігати, змінювати, поновлювати, використовувати і поширювати (розповсюджувати, передавати) інформацію, яка, відповідно до вимог законодавства, становить персональні дані. Учасники погоджуються на проведення фотозйомки за їх участі та надання рекламних інтерв’ю про участь у Акції, а також погоджуються, що їх ПІБ та фотоматеріали за їх участі можуть бути оприлюднені або використані ТОВ «КБ «Експерт» (ресурс Polis24.ua) та «СК «ВУСО» з рекламною метою у будь-яких друкованих, аудіо- і відеоматеріалах, на будь-якій території, на необмежений строк, без попереднього узгодження та безкоштовно. Всі авторські права на такі матеріали будуть належати ПрАТ «СК «ВУСО». Учасники також погоджуються з тим, що їхні дані можуть бути внесені до бази даних та використані ТОВ «КБ «Експерт» (ресурс Polis24.ua) та «СК «ВУСО» без будь-яких часових обмежень для надсилання інформації, повідомлень, проведення телефонних опитувань тощо із інформаційною, маркетинговою чи рекламною метою.

[/expand]

 

[do_widget id=text-23 title=false class=calc-block]